06.05.2019

Вітаємо з перемогою "Надію" на зональному етапі ДЮП!


У п’ятницю, 26 квітня 2019 року, у місті Токмак на базі ЗОШ №6  відбувся зональний етап Всеукраїнського фестивалю Дружини юних пожежних. До зони входили  команди з міста Токмак, Токмацького, Більмацького, Розівського та Чернігівського районів Запорізької області.
      Наш район достойно представляла команда «Надія» Дружина Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у складі: Чуб Вікторії, Гулої Дар’я, учениць 10 класу, Предибайло Аліси, Курусь Єлизавети, Діденко Данила, Клименко Максима - учнів 9 класу під керівництвом Гурдуз К.О., що напередодні здобула перемогу на районному етапі.  Юні рятівники-пожежні змагалися  у конкурсах «Візитка», «Домашнє завдання», «Плакат соціальної реклами» та «Безпечна прогулянка», яка складалася з конкурсів: «Рятування потопаючого», «Медичний», «Рятувальна мотузка», «Гриби, ягоди» та «Влучний ствольщик».
Зібрана, старанна, відповідальна команда ДЮПівців у нелегкій фестивальній боротьбі у загальному заліку зонального етапу Фестивалю ДЮП за сумою набраних балів зайняла почесне друге місце. Перше та третє місця - відповідно м.Токмак та  Більмацький район.
Команди-призери Фестивалю  нагороджені грамотами та солодкими призами-тортами.


Комментариев нет:

Отправить комментарий