02.03.2020

Творча майстерня вчителя початкових класів

27 лютого 2020 року на базі опорного закладу загальної середньої освіти Чернігівська ЗОШ І – ІІІ ступенів відбулася творча майстерня вчителя початкових класів Кікоть Оксани Іванівни на тему : «Активізація пізнавальної діяльності молодших школярів засобами інформаційно – комунікаційних технологій». Учасники семінару відвідали урок української мови у 3 класі на тему: «Рід іменників. Приналежність слова до одного із родів ». Урок проведено у формі квесту. Третьокласники за допомогою QR-кодів досліджували слова , словосполучення та визначали рід іменників, поєднуючи частини QR- кодів, утворювали прислів’я. Вчителька застосовувала активні форми роботи з дітьми, залучаючи до роботи всіх учнів класу.


В рамках роботи семінару Оксана Іванівна презентувала власне електронне портфоліо. В якому відобразила досвід роботи над проблемною темою, поділилася різноманітними прийомами та методами роботи з питань активізації діяльності здобувачів освіти, як під час навчального процесу так і в позаурочний час.
Вчитель вміло організовує дослідницьку роботу з учнями, роботу щодо результативної участі дітей в українознавчому конкурсі імені П.Яцика, Міжрегіональному фестивалі ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив», творчих, інтерактивних Всеукраїнських конкурсах, а саме: «Соняшник»,«Кенгуру», «Колосок», «Sunflower» та інші. Досвід, яким поділилася колега стане у нагоді кожному. Педагог постійно самовдосконалюється: навчається на різноманітних тренінгах, стає учасником вебінарів педагогічного спрямування.
Також з учасниками заходу заступник директора школи з навчально – виховної роботи , вчителька початкових класів Деркач Т. М. провела тренінг «Нова українська школа : стратегія змін щодо організації освітнього процесу ».
Надихнувшись новими ідеями та враженнями, педагоги отримали задоволення та масу позитивних емоцій, дякували господарям за проведені заходи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий